Välkommen till Gårdskampen!  
Som på Fångarna på fortet i en unik miljö där alla kan delta

Företag

Är det dags att planera in ett roligt kundevent, företagsevent eller en kick-off för att visa att Era kunder och medarbetare är viktiga, i så fall har Ni kommit rätt!

Utöver 10-kampen kan vi erbjuda god mat via catering där vi ordnar serveringen och dryck (kaffe, te, kolsyrat vatten).

Det finns möjlighet att boka vår unika konferenslokal för upp till cirka 40 personer. Vi tillhandahåller anteckningsblock och pennor. I lokalen finns en dator och projektor till Ert förfogande. Om Ni använder datorn behöver Ni ett USB - minne och för projektorn behöver Ni en dator med VGA anslutning. Dessvärre kan vi inte erbjuda internet i dagsläget men detta är något vi arbetar på. 

… och det bästa med konferensen, FIKA! Vi erbjuder en fika med kaffe, te, saft och bullar som passar fint till konferensen eller efter aktiviteterna.

Utöver aktiviteterna på Gårdskampen kan vi dessutom ordna med en tipspromenad i den fina omgivningen. På bokningar över 50 personer ingår tipspromenaden i aktiviteterna. 

Vi skräddarsyr dagen för just Era behov. När vi vet vilket datum Ni vill komma och hur många Ni blir sköter vi resten för att Ni skall trivas och må bra. Ni kan räkna med oss!!

Priser

10-kamp à 10 personer 

4 900 kr exkl. moms

Utöver 10 personer 

470 kr exkl. moms per person

Tipspromenad 

50 kr exkl. moms per person

Fika 

40 kr exkl. moms per person

Catering

200 kr exkl. moms per person

Konferenslokal


2 500 kr / 3 timmar exkl. moms

 
 
 
 
Post
Samtal